Retuşare şi modificare fotografii digitale

loadingImaginea se încarcă. Vă rog aşteptati...

Adaugat de Mihai H. (17-Sep-2011 16:02)

Aceasta poza este total lipsita de inspiratie si imaginatie. E ceva in genul pozelor de pe hi5. Iar comentariile lui Avi au fost colac peste pupaza. Prietene, te crezi prea destept in comparatie cu altii. Chiar sunt curios cat esti tu de profesionist dupa atatia ani de studiu intens in photoshop.

Adaugat de avi (23-Jan-2010 04:20)

alice eu nu descurajez pe nimeni dar iti trebuie cel putin un an de zile sa inveti sa umbli cu componentele lui apoi inca mult timp sa incerci sa te perfectionezi cu fiecare si crede-ma pe cuvant si eu stiu sa lucrez in el si daca nu este cineva langa tine care sa iti arate si sa iti explice ce face fiecare in parte sau daca nu citesti o carte despre tehnicile photoshop'ului degeaba il ai:).nu zic ca nu va duce capu normal ca pe unii chiar i'ar duce capu dar ca sa isi faca ei singuri o poza e mult de invatat pana sa reuseasca.Eu nu am nimic impotriva,programul se poate da jos de pe orice torrent se numeste adobe photoshop cs2,cs3.Doar ca majoritatea vizitatorilor de aici poate ar vrea sa faca poza exact cum se face in picassa sau photoshine doar ca nu e un simplu click din mouse si poza e facuta eu asta vroiam sa explic.Daca tu,Alice, vrei sa incerci sa il inveti nu iti zic ca nu te duce capul si chiar te rog sa incerci sa il inveti doar ca trebuie rabdare.

Adaugat de cori (10-Nov-2009 11:38)

si eu vreau programul asta plzzzzzzzz...sa-mi modific si eu niste poze...

Adaugat de alice (14-Oct-2009 03:36)

Cu alte cuvinte, Avi, sa nu mai cerem informatii despre un program care nu este de nasul nostru; ca oricum nu ne duce capul si chiar daca am vrea sa-l studiem, tot nu se prinde nimic de noi. Nu-i corect sa descurajezi omul! Poate ca sunt multi care intra pe site si care sunt talentati si vor sa invete pe bune programul!

Adaugat de Avi (15-Sep-2009 09:33)

programul se numeste photoshop si aceste poze nu se fac simplu si usor..foarte putini oameni stiu sa lucreze in acest program nu mai cereti programul pt k nu e orice fleac prin care apesi pe o iconita si gata iese o poza

Adaugat de anytsa (19-Aug-2009 14:21)

vreau ji iuo programul acesta...plzz...id mew este anytza_ubytha_tha...va astept...:X

Adaugat de marina (20-Jul-2009 06:21)

sooper!

Adaugat de di (27-May-2009 01:14)

vai c faine ies pozele imi puteti spune cum se numeste programul?please[-o<

Adaugat de bebitza (22-May-2009 03:31)

frumoasa sh retusarea sh fata:*....te ube fey...

Adaugat de Administrator (22-May-2009 01:51)

...pai ajunge si cu atata retusare tehnica :P

Adaugat de Adriana (21-May-2009 15:50)

vad ca treci prin curentul sf .. basm.. ireal
:)

Sistemul de comentarii a fost dezactivat momentan. Cel mai probabil din cauza SPAM-ului.

Website developed and administered by WebSites for Small Businesses